In Memoriam: Jean-Pierre De Leenheer

BURST/KEMZEKE – Droevig nieuws bereikte ons via JC Judokwai Kemzeke. De club nam onlangs afscheid van haar competitie-trainer Jean-Pierre De Leenheer (28.01/1963-28.02/2022). Dit meldt ons Timothy Maes, Hoofdtrainer Judokwai Kemzeke VZW.

Jean-Pierre De Leenheer had als Trainer A en 3de Dan een lange judo-loopbaan achter de rug bij verschillende clubs. Hij behaalde zijn zwarte gordel in 1983 en de 3de Dan in 1998. In 2006 verwierf hij het diploma van Trainer A. Jean-Pierre was tevens jaren trainer bij JC Satori Kwai Mortsel. Zijn gedrevenheid voor het judo en voor zijn judoka’s zullen we blijven herinneren. Jean-Pierre overleed na een korte periode van ziekte op 59-jarige leeftijd.

Judo Vlaanderen biedt zijn oprechte deelneming aan vrienden en familie alsook aan de leden van JC Judokwai Kemzeke bij het heengaan van hun trainer.

Christian Pierre
Media & Communicatie

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.