Judo Vlaanderen zoekt themadocenten ‘Veiligheid’ voor ‘Start2Coach’-opleiding

BURST – Voor de opleiding ‘Start2Coach’ wenst Judo Vlaanderen het docentenkorps te versterken. Misschien iets op jouw maat geschreven? Heb je een hart voor het judo? En tevens een medische achtergrond? Wil je mee bouwen aan onze trainersopleidingen en dus mee onze trainers voor de toekomst vormen? Werk je graag met ondersteuning van collega docenten en DSKO, dan biedt Judo Vlaanderen jou een unieke kans!

Binnen onze federatie zijn we immers op zoek naar judoka’s of trainers met een opleiding of vakgebied in de medische sector (arts, kinesitherapeut, verpleegkundige) die het onderdeel ‘Veiligheid’ binnen de opleiding ‘Start2Coach’ kunnen geven. Het betreft een beperkt onderdeel (5u) waarin dieper ingegaan wordt op omgaan met sportongevallen en reanimatietechnieken. Ook letselpreventie komt hierin ruimschoots aan bod. Aanstelling en vergoeding voor deze opdrachten verlopen via de Vlaamse Trainersschool.

Heb je zin en tijd om het VTS-docententeam van Judo Vlaanderen te versterken? Neem dan contact op met DSKO Leen Dom via leen.dom@Judovlaanderen.be.

Christian Pierre
Media & Communicatie

Aanmaak datum

30 augustus 2023

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.