Opleidingsdag Judo Groeimodel: absoluut succes!

BURST/ZWIJNDRECHT – Met 160 aanwezigen mag de opleidingsdag inzake het Judo groeimodel die afgelopen zaterdag 15 juni in Zwijndrecht plaatsvond zonder twijfel een succes worden genoemd! Was je erbij? Top! Lukte dat niet? Geen nood want we zetten hierna alles op een rijtje waar je de presentaties kan downloaden en meer informatie over het Judo groeimodel kan terugvinden. Last but not least vind je onderaan deze pagina ook reeds enkele data voor de volgende opleidingsmomenten. Noteer deze alvast in je agenda!

De presentaties en documenten van elke sessie zullen binnenkort beschikbaar zijn op deze webpagina. Zodra de beelden van de sessies rond de leerlijn fysiek en techniek beschikbaar zijn, worden die tevens opgeladen op het ‘Trainersplatform’.

Op de website van het Judo groeimodel onder downloads (helemaal bovenaan de pagina) vind je alle beschikbare fiches terug, alsook de clusters van worpen en grepen of de onderdelen van de Judo groeimap voor judoka’s. Onder de knop ‘leerlijnen’ (helemaal bovenaan) vind je naast de info en fiches rond de clustering van technieken, ook de lijst van alle waarden en gedragingen en de info van de leerlijn fysiek.

Groeimodel-app voor trainers

De Judo groeimodel-app voor trainers bereik je via het Ledenbeheer, waar je de keuzeknop “naar de groeimodel-app” krijgt. Of je kan rechtstreeks naar de pagina Judo Vlaanderen – Groeimodel.
Trainers vanaf diploma initiator kunnen de beveiligde inhouden bekijken.
Belangrijk als je een eerste keer aanmeldt:
– Aanmelden in de app doe je met je mailadres. In ledenbeheer blijf je aanmelden zoals voorheen, met je vergunningnummer.
– De app neemt het wachtwoord uit ledenbeheer over. Kan je niet inloggen op de app? Log eerst even in in ledenbeheer.
– Het kan zijn dat je een melding krijgt dat ‘okta’ je paswoord niet aanvaardt. Je moet je paswoord wijzigen. Enkele tips hierbij: gebruik minimaal 7 karakters, laat je gebruikersnaam niet terugkomen in je paswoord, gebruik niet hetzelfde paswoord, gebruik geen veel gebruikt paswoord,…. .
Lukt het je niet om in te loggen? Aarzel niet om even contact met ons op te nemen. We helpen je heel graag verder.
OPGELET: de app vind je niet terug in de app-stores. Je moet hem meestal nog even zelf aan je desktop/bureaublad of startscherm toevoegen. Hoe dit kan voor elke webbrowser vind je via onderstaande linken.

Hoe installeer je een PWA
Installatie en openen App

Groeimap voor judoka’s

Wens je de Judo groeimap voor judoka’s te bestellen? Een groeimap kost 3 euro. Dankzij de steun van Sport Vlaanderen kunnen we dit voor judoka’s U13 tijdelijk aanbieden aan 1,5 euro en dit zolang de voorraad strekt. Nog even geduld, het bestelformulier stellen we in het najaar ter beschikking. Op deze manier kan je ook de nieuwe leden van een mapje voorzien. Tijdens de Judo Vlaanderen events in het najaar kan je de groeimap afhalen. Bekijk alvast alle inhouden op de website van het Judo groeimodel onder downloads (helemaal bovenaan de pagina)

Volgende opleidingsmomenten

24/06 – 20u-21u30 – Digitaal
Jaarplanning – Inschrijven via het ledenbeheer
Opgelet: voor deze digitale sessie leveren we geen attest of coachkaartverlening af.

19/09 – 19u30-21u30 – Zelzate
Bewegingsvaardigheid en fysieke ontwikkeling
Joery geeft meer inhoudelijke toelichting over de aanpak en biedt hier uiteraard andere oefeningen/spelvormen aan.
Inschrijven via het ledenbeheer

28/09 – 9u30-12u30 – Brugge
Leerlijn techniek deel 3 – Inschrijven via het ledenbeheer

12/10 – 14u-18u – Wilrijk
Leerlijn techniek deel 4 – Inschrijven via het ledenbeheer

Vanaf 2025 starten we met de maandelijkse OSK-trainingen (oefenen, spelen, kampen) die de opleidingsmomenten grotendeels zullen vervangen.

Downloads

Presentatie Groeimodel
Hoe installeer je een PWA
Installatie en openen App

Leen Dom,
DSKO

Aanmaak datum

18 juni 2024

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.