PK Antwerpen: Opgelet! Verkeerswijziging te Schoten

BURST/SCHOTEN – OPGELET! Voor wie deelneemt aan het Provinciaal Kampioenschap Antwerpen op 4 februari e.k. dient er rekening mee te houden dat de Gemeentelijke Sporthal ‘Vordensteyn’ van Schoten NIET meer te bereiken is via het Marktplein, de Kuiperstraat en de Gelmelenstraat. Er werden immers bakken geplaatst zodat niemand nog via deze straten in de Vordensteinstraat kan rijden.

Dit betekent dat de personen die via het rondpunt van Wommelgem komen aanrijden en via de Hoogmolenbrug Schoten binnenrijden NIET meer via het Marktplein en de Kuiperstraat naar de Vordensteinstraat kunnen doorrijden. Zij moeten doorrijden via de Churchillaan naar de Valk en zo via de Borkelstraat via de Ridder Walter Van Havrelaan naar de Vordensteinstraat rijden om de sporthal te bereiken .

Je kan tevens de afrit van Wommelgem voorbijrijden en via de ring naar de afrit Kleine Bareel rijden en richting Schoten nemen. Daarna rijd je de Bredabaan op tot aan de verkeerslichten van de supermarkt Carrefour om dan via de Hortstebaan de Vordensteinstraat te bereiken.

Voor wie via de richting St. Job komt aanrijden, is er geen probleem.

PC Antwerpen

Aanmaak datum

22 januari 2024

Type

Tag(s)

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.