Shodan Shiken 1ste Dan van 27 maart 2022: 28 Promovendi

BURST – Er schreven zich 30 kandidaten in voor het examen 1ste Dan op zondag 27 maart jl. Alle kandidaten waren aanwezig om het examen af te leggen. 28 kandidaten konden achteraf de zwarte gordel in ontvangst nemen na een geslaagd examen. 2 kandidaten werden doorverwezen naar de herkansingen.

Proficiat Boddez Briek, Bulcaen Kato, Casteur Simon, Claeys Ibe, De Cock Sofie, De Zutter Tibo, Dekegel Bram, Dekegel Tim, Dereere Karel, Desmet Lies, Goossens Steven, Hendrix Erland, Lamb Helena, Lievens Michelle, Macours Louis, Malfait Dwight , Naessens Fran , Notelaers Michiel , Olemans Fieke , Piepers Martijn , Poix Sieben , Van Canegem Beau, van der Huls Lanzo, Van Der Velde Gert, Van Hove Iris, Vanluchene Jasmien, Verberckmoes Dries en Watson Nora.

De gradencommissie wil de geslaagden van harte proficiat wensen en hoopt alle kandidaten terug te zien op de volgende technische en katatrainingen.

Hopelijk is het behalen van een zwarte gordel een extra stimulans om verder te gaan tot het behalen van het diploma initiator VTS en het diploma van scheidsrechter.

Silvia Buysens
Graden & Technieken

Aanmaak datum

28 maart 2022

Type

Tag(s)

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.