BELANGRIJKE INFORMATIE OMTRENT HET COVID SAFE TICKET

BURST – Uiteraard willen we dat jouw sportervaring vlot én veilig verloopt. Daarom organiseren we de Callant Cup te Gent alsook alle andere tornooien van Judo Vlaanderen volgens de huidige Covid-regelgeving en maken we gebruik van het zogenaamde ‘Covid Safe Ticket’. Naast het vereiste Covid Safe Ticket, vragen we aan elke bezoeker om te allen tijde een mondmasker te dragen, dit is namelijk vanaf 20/11/21 verplicht.

Aan welke voorwaarden moet je voldoen om toegang te krijgen tot het event?

Je moet aan één van volgende voorwaarden voldoen:
• in het bezit zijn van een vaccinatiecertificaat dat aantoont dat je twee weken voor het evenement al volledig bent gevaccineerd.
• in het bezit zijn van een herstelcertificaat (maximaal 6 maanden oud) dat aantoont dat je hersteld bent van Covid-19.
• in het bezit zijn van het bewijs van een negatieve PCR-test. Geldigheid = dag van afname + 2 dagen.
• in het bezit zijn van het bewijs van een negatieve antigeentest. Geldigheid = dag van afname + 1 dag. Belangrijk: deze antigeentest dient afgenomen te worden door medisch geschoold personeel, géén zelftest.

Waar vind ik mijn Covid Safe Ticket?

Je Covid Safe Ticket is hetzelfde als je Digital Covid Certificate: een geldige QR-code in de CovidSafeBE-app (voor wie in België woont; kom je uit een ander Europees land dan is dat een geldige QR-code uit je lokale CoronaCheck-app). Je hebt de QR-code en de app mogelijk al van bijvoorbeeld een reis naar het buitenland. Ook een eventueel herstelcertificaat of het bewijs van een negatief testresultaat kan je via die code en die app aantonen.

Opgelet: samen met je QR-code wordt ook je ID gecheckt. Zorg er dus voor dat je ook je identiteitskaart bij je hebt

Hoe gaan we concreet te werk?

Aan de ingang van de accommodatie wordt ieders Digital Covid Certificate én ID-kaart gecheckt. Voor België is dat een geldige QR-code in de CovidSafeBE app, kom je uit een ander Europees land dan is dat een geldige QR-code uit je lokale CoronaCheck app.

Wie Covid Safe is, krijgt toegang tot het event.
BELANGRIJK: je moet de CovidSafeBE-app of een ander ‘European Digital Covid Certificate’ VOORAF installeren op je smartphone. Print screens zijn niet toegelaten. Zonder geldige QR-code én je ID kunnen we je Covid-status niet controleren en kan je dus geen toegang krijgen tot het event. Vergeet dus zeker ook je ID niet.
Je kan de CovidSafeBE-app gratis downloaden in de App Store (iOS) of in de Google Play Store (Android).

Wanneer wordt de toegang geweigerd?

Wanneer bij controle van je QR-code in je Covid-app er een rood licht verschijnt, dan wordt jou de toegang tot de accommodatie geweigerd.

Het is dus je eigen verantwoordelijkheid om te voldoen aan de voorwaarden van het Covid Safe Ticket.

Meer info inzake CST vind je tevens op de website van de Vlaamse Sportfederatie.

Aanmaak datum

18 november 2021

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.