Bepaal jij graag mee de beleidskoers van Judo Vlaanderen als bestuurder?

BURST – Judo Vlaanderen staat garant voor een moderne en professionele organisatie gericht op het ondersteunen van haar ledenclubs, zowel op recreatief vlak als op het gebied van topsport. Het bestuursorgaan, samengesteld uit verkozen vrijwilligers, zet de beleidslijnen uit, terwijl de professionele secretariaatsmedewerkers, deze omzetten in de praktijk.

Om de continuïteit van de werking te waarborgen wordt een gefaseerd rooster van aftreden van de bestuurders toegepast. Aangezien er minimaal zes en maximaal tien bestuurders vereist zijn, is de instroom van nieuwe gemotiveerde BO-kandidaten belangrijk. Ook de gendergelijkheid binnen het bestuursorgaan blijft een werkpunt.

Daarom organiseert het huidige bestuursorgaan van Judo Vlaanderen op 7 november a.s. een infosessie rond haar werking en de functievereisten en taken die bij de functie van JV-bestuurder horen.

Geïnteresseerde kandidaten kunnen vrijblijvend aan deze infosessie deelnemen.

Praktisch

Datum: 7 november 2023
Tijdstip: 19u00-20u00
Locatie: online via deze Teams Link

Christian Pierre
Media & Communicatie

Aanmaak datum

24 oktober 2023

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.