‘Breng je sportclub naar school’ tijdens de ‘Maand van de sportclub’

BURST – De campagne ‘Maand van de sportclub’ is nog volop bezig en meer dan 1.500 sportclubs nemen dit jaar deel aan de actie. Doet jouw judoclub mee? Want we hopen natuurlijk dat er onder dat hoge aantal deelnemende clubs toch wel wat judoclubs zitten! Vergeet alvast jullie posts niet te taggen met #maandvandesportclub.

Ook aan de actie ‘Breng je sportclub naar school’ waarbij Sport Vlaanderen alle scholen, leerkrachten en leerlingen oproept om op 28 september in sportkledij van hun favoriete sporttak en/of sportclub naar school te komen, nemen dit jaar meer dan 1.400 scholen deel wat uitkomt op meer dan 350.000 leerlingen. Betere ambassadeurs kunnen we ons niet bedenken om sport in de kijker te plaatsen!

Sport Vlaanderen wil deze actie graag via sociale media nog meer onder de aandacht brengen. Daarom bezorgen we jullie een beeld van de actie met een kleine voorbeeldtekst die jullie uiteraard mogen aanpassen om op de sociale media kanalen van jullie club te publiceren.
De beelden kan je terugvinden via deze link.

Voorbeeldtekst

Woensdag 28 september staat in het teken van de actie ‘Breng je sportclub naar school’. Dan mag je in sportoutfit van onze club naar school!

We roepen bijgevolg alle leerlingen onder onze judoka’s op om onze clubkleuren te tonen en onze judoclub te vertegenwoordigen op school. Zo treden ze op als ambassadeur van onze mooie sport en van de club. JUDO mag zeker niet ontbreken op deze dag.

#brengjesportclubnaarschool #maandvandesportclub #sportersbelevenmeer #judo #judovlaanderen

Christian Pierre
Media & Communicatie

Aanmaak datum

22 september 2022

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.