Coach Lives Matter 2

Loop jij in deze Corona pandemie tegen problemen aan waar je niet onmiddellijk een oplossing voor vindt of denk je als trainer/bestuurder goede ideeën te hebben die jouw collega’s kunnen helpen? Of heb jij als trainer of clubbestuurder het moeilijk om jezelf, je trainers of jouw judoka’s gemotiveerd te houden? Ga in gesprek met collega trainers of bestuursleden en zoek samen naar oplossingen.

Op 14 januari  ging de eerste Coach Lives Matter sessie door. Een geanimeerd gesprek tussen trainers en bestuursleden waarin geluisterd werd naar elkaar en oplossingen aangereikt werden. Iedereen leerde wel iets bij en nam een actiepunt mee naar huis.

Volgende afspraak woensdag 3 februari om 19u. We  behouden kleine groepjes, max. 10 deelnemers, want we willen een goede interactie binnen de gespreksgroep. Deze gespreksgroep is vooral gericht naar trainers en bestuursleden. Iedereen welkom!

Enkele reacties uit de eerste sessie:

Je kan je eigen verhaal kwijt kan, er wordt naar je geluisterd en hierop wordt  ook verder geborduurd”. 
Heel fijn dat iemand anders zijn verhaal vertelt en je daar wat kan van meepikken.  Of dat je met iets in je achterhoofd zit en twijfelt als zou ik dit nu wel doen en dan de bevestiging krijgt dat anderen hier ook over nadenken en zelfs gaan doen”. 
“Ik vond het super om te horen hoe ze er  bij andere clubs mee omgaan. Ik heb leuke ideeën opgedaan”.

Voor mij verdient dit een dikke 9.  Ik  zou het anderen zeker aanraden  en indien er nog een tweede sessie komt dan doe ik zeker mee”.

Hoe: digitaal, Teams vergadering
Wanneer: 3 februari om 19 uur. 
Wie: trainers en bestuursleden
Opgelet: Maximaal 10 personen voor een gespreksgroep, met een maximum van 2 personen per club.


Organisatie van Judo Vlaanderen en Caroline Jannes

Inschrijven kan via deze link.

Aanmaak datum

18 januari 2021

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.