Vacature: Word jij onze clubondersteuner?

BURST – Bij Judo Vlaanderen zetten we in op professionalisme, kwaliteit, innovatie en streven naar Judo voor Allen, iedereen op zijn niveau. We willen onze clubs nog beter ondersteunen en een familie zijn voor alle judoka’s en vrijwilligers in Vlaanderen en dit volgens de waarden van onze federatie, m.n. respect, discipline, sportiviteit, veiligheid, teamgeest, moed en levenslang leren.

Daarom zijn we op zoek naar een gepassioneerde clubondersteuner om ons team te versterken. Een heuse rots in de branding die steeds klaarstaat voor onze clubs!

Als clubondersteuner bij Judo Vlaanderen voer je onder leiding van de operationeel manager een gevarieerd takenpakket uit waarbij je diverse contacten opbouwt in de sportwereld. Je ondersteunt jouw collega’s door autonoom prioriteiten toe te kennen aan jouw taken. Bovendien krijg je de opportuniteit om zelf projecten te bedenken en te leiden.

Popel jij steeds om nieuwe ideeën uit te proberen en hou je van variërende administratieve taken? Ambieer je een fijne job in de sportadministratie? Dan ben je onze geschikte kandida(a)t(e)!

Beantwoord je aan het juiste profiel dat wij zoeken? Aarzel dan niet om je kandidaat te stellen door jouw CV en motivatiebrief vòòr 15 februari e.k. te bezorgen aan Operationeel Manager Sophie Block via Sophie.Block@judovlaanderen.be.

Christian Pierre
Media & Communicatie

Aanmaak datum

14 januari 2021

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.