Cursus Initiator G-judo 2022 uit startblokken

BURST/GENT – De cursus initiator G-judo 2022 gaat door in Instituut Bert Carlier te Gent en werd ondertussen goed gestart. Het cursuspaket werd herbekeken en de inhoud kreeg een update. Zes enthousiaste kandidaten hebben zich voor de cursus ingeschreven en krijgen handige tips van docenten Rudy Everaert, Peter Vermeir, Leen Ongena, Ego Sijmens en Jonny Peeters om het G-judo binnen hun club verder te promoten.

De cursisten met de lesgevers

Doel van deze opleiding is meer inzicht te krijgen in het doen en denken van de G-judoka’s, en de opgedane theorie leren vertalen naar de praktijk. Na een theoretische verdieping gaan de cursisten bijgevolg samen de mat op.

In een plezierige, veilige omgeving en op een organisatorisch kwaliteitsvolle manier judo aanbieden voor judoka’s met een beperking is uiteraard het doel van deze opleiding die nog loopt tot 17 december.

Christian Pierre
Media & Communicatie

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.