Digitale en fysieke postercampagne Olympische judoka’s: download of bestel je exemplaar

BURST – Weldra start in Tokio het grootste sportfeest ter wereld, m.n. de Olympische Spelen. Met een jaar vertraging zullen de emoties weer hoog oplaaien, misschien zelfs hoger dan weleer. Judo Vlaanderen is dan ook trots dat twee van onze judoka’s zich kwalificeerden voor de Spelen en niet de minsten: Europees kampioen Toma Nikiforov (-100kg) en Wereldkampioen Matthias Casse (-81kg).

Er mogen geen fans mee naar Japan wegens de strenge veiligheidsregels inzake COVID-19. Geen nood echter, we gaan zonder twijfel vanachter ons Tv-scherm, computer, tablet of smartphone ‘onze’ judoka’s fel aanmoedigen om het hoogste goed te grijpen.

Om Matthias en Toma zo veel mogelijk in de kijker te zetten, werd samen met de steun van het BOIC, Sport Vlaanderen en de Vlaamse Sportfederatie een digitale en fysieke postercampagne ontwikkeld.

Zoals je merkt hieronder heb je twee versies van elke judoka. Download de versie die het beste bij je past en deel zoveel mogelijk op sociale media!

PDF-formaat

Heel onze sportclub supportert voor jou, Matthias Casse

Heel Hemiksem supportert voor jou, Matthias Casse

Heel onze sportclub supportert voor jou, Toma Nikiforov

Heel Schaarbeek supportert voor jou, Toma Nikiforov

JPG-formaat

Heel onze sportclub supportert voor jou, Matthias Casse

Heel Hemiksem supportert voor jou, Matthias Casse

Heel onze sportclub supportert voor jou, Toma Nikiforov

Heel Schaarbeek supportert voor jou, Toma Nikiforov

Affiches

Wens je de sporthal of dojo vol te hangen met affiches van deze toppers? Of een affiche voor het raam om de buurt te tonen dat je achter onze judoka’s in Tokio staat? Geen probleem! Clubs nemen dan best contact met clubondersteuner Silke Vervaet via mail naar silke.vervaet@judovlaanderen.be om verder af te spreken inzake aantal en bezorging.

Let wel, wier eerst komt, eerst maalt. De voorraad is beperkt en op is op!

Supporteren maar!

Christian Pierre
Media & Communicatie

Aanmaak datum

9 juli 2021

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.