EENMALIGE UITBREIDING SHIAI KORTEMARK(EXTRA BESCHIKBARE PLAATSEN)

BURST – Op zondag 10 september a.s. vindt de shiai in Kortemark plaats. Deze shiai werd reeds enkele weken geleden geopend, maar was op een paar dagen volzet. Wij zijn uiteraard heel tevreden om te zien dat heel wat judoka’s de weg naar de shiai (terug)gevonden hebben.

Om toch nog wat judoka’s de kans te bieden om deel te nemen aan deze shiai, zal een éénmalige aanpassing gebeuren aan de shiai organisatie van september. De shiai organisatie van september wordt bijgevolg uitgebreid naar een volledige dag.

Het programma ziet eruit als volgt:

Voormiddag 09u00 tot 13u00

Voor wie? Mannelijke (M+X) kyu-graden
Weging? 9u00 tot 9u30
Aanvang? Na afloop van de weging
Limiet? 110 judoka’s

Namiddag 13u30 tot 17u30 (of einde organisatie)

Voor wie? Overige (V+X) kyu-graden & alle dan-graden
Weging? 13u30-14u00
Aanvang? Na afloop van de weging
Limiet? 110 judoka’s

Opgepast: judoka’s die reeds ingeschreven waren, zullen door de medewerkers van Judo Vlaanderen worden gecontacteerd en automatisch worden overgezet naar het juiste evenement.

Op deze manier hopen wij meer judoka’s de kans te bieden om hun wedstrijdpunten te behalen. Mogen wij dan ook vragen om, indien je ondertussen reeds je punten behaald hebt, geblesseerd bent of andere plannen hebt, tijdig uit te schrijven zodat je plaats ingenomen kan worden door een andere judoka.

Silvia Buysens
Judo voor allen

Aanmaak datum

24 mei 2023

Tag(s)

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.