Ethias: nieuwe clubaccounts

BURST – Het is al een goed jaar een hele grote frustratie bij velen, maar eindelijk is de kogel door de kerk! Ethias heeft jullie vraag naar actie eindelijk kunnen beantwoorden! De overdracht van anderhalf jaar geleden liep niet echt van een leien dakje. Vele clubs wisten niet of ze al in hun ‘nieuwe account’ zaten, of ze wel de no-reply email hadden gehad, wat de veranderingen waren, enz. Na enkele discussies en doorzettingsvermogen vanuit clubondersteuning zijn we eindelijk tot een akkoord gekomen: Ethias gaat ALLE clubs in 1 KEER OVERZETTEN naar hun NIEUWE ACCOUNTS!
OPGELET! Ook de clubs die reeds in het ‘nieuwe account’ zaten, zullen gevraagd worden opnieuw een nieuwe login aan te maken!

Zet daarom maar alvast 30/10/2023 en 31/10/2023 in jullie agenda! Want op deze twee dagen zullen ALLE SECRETARISSEN EN VOORZITTERS, volgens opgegeven in het Ledenbeheer met jullie e-mailadres in fiche, een NO REPLY e-mail ontvangen (check ook de spam box!) om jullie nieuwe account te ACTIVEREN! Iedere club heeft hiervoor de tijd tot en met 20/11/2023 om dit in orde te brengen aangezien vanaf 21/11/2023 alle OUDE ACCOUNTS en LOGINS zullen GEDEACTIVEERD worden!

We lijsten hierna nog even op hoe je tewerk gaat:

• Als SECRETARIS OF VOORZITTER zal je op 30/10/2023 (ten laatste 31/10/2023) een NO REPLY e-mail ontvangen op het e-mailadres opgegeven in het Ledenbeheer in je persoonlijke fiche.
• Je klikt op deze link en ACTIVEERT het nieuwe Ethias account voor jouw club VOOR 20/11/2023 (dan worden alle oude accounts gedeactiveerd!).
• De interne werking van aangiftes blijft identiek! Je geeft dus nog steeds op dezelfde manier alles digitaal in het systeem in. Je kan evenwel geen aangiftes meer via de post opsturen! Dat is de enige wijziging.
• Ben je te laat? Heb je het nieuwe account vergeten te activeren voor 20/11/2023? Neem dan contact op met clubondersteuning (silke.vervaet@judovlaanderen.be). OPGELET! Wij kunnen NIET helpen met de opzet van jouw NIEUWE account of jouw LOGIN GEGEVENS bezorgen!
• Twijfel je hoe je dit nieuwe account moet aanmaken via de NO REPLY e-mail? Schrijf je dan in voor de ONLINE MEETUP CLUB op 16/11/2023. Daarin zal Ethias informeren over alle stappen van activatie alsook over de interne verwerking van ongevalsaangiftes. Meer daarover hieronder!
• Belangrijk! Heb je een clubbestuurswijziging van secretaris of voorzitter? Dan zal jouw account van Ethias ook moeten wijzigingen. Geef dit dus tevens door aan Silke zodat zij Ethias kan aanschrijven om het bestaande nieuwe account over te zetten naar de nieuwe secretaris of voorzitter met zijn/haar correcte gegevens.

Heb je nog algemene vragen? Dan mag je deze op mail zetten en mailen naar Silke (silke.vervaet@judovlaanderen.be).

ONLINE MEETUP CLUB d.d. 16/11/2023 om 19u: Hoe geef ik mijn ongevalsaangifte correct in?

Ethias zal op 16/11/2023 e.k. een online bijscholing geven over hoe je jouw nieuwe account moet activeren (dit mag je ook al vroeger doen) en hoe je nu precies weer een ongevalsaangifte online indient en opvolgt. Ben je het dus allemaal even wat kwijt of heb je eens een heropfrissing nodig? Aarzel dan niet en schrijf je nu in via LEDENBEHEER voor deze ONLINE MEETUP CLUB van 16/11/2023 om 19u! Inschrijven kan tot en met 13 november 2023.

Silke Vervaet
Clubondersteuner

Aanmaak datum

31 oktober 2023

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.