Examens G-judo te Lokeren

BURST/LOKEREN – Zaterdag 18 juni jl. was het zover. Het langverwachte G-judo examen voor de modules bruine en zwarte gordel werden terug ingericht na een lange inactiviteitsperiode wegens Corona.

De G-judoka’s hebben een hoop geduld moeten opbrengen en zaten volop te popelen om de draad naar hun volgende graad terug op te nemen.
Het was ongetwijfeld een hele klus om alles terug op te nemen en opnieuw in te studeren, maar iedereen was perfect voorbereid.

Het zweet druppelde niet enkel van de zenuwen en de inspanning, maar vooral ook van de warmte.
Rudy Everaert en Leen Ongena, als gevestigde G-judo juryleden, namen de examens af.
De examens gingen door in de dojo van Lokeren in een rustige en serene sfeer.

Volgende judoka’s slaagden voor hun module(s)

NaamClubnaamModulesOpmerking
Kris VerschraegenJC Bazel2 Module grondwerk 1ste dan (Z)Geslaagd module 2
Kristof MeeusKoninklijke JC HasseltModule 2-1 grondwerk-rechtstaande werk 1ste kyu (B)Geslaagd module 1 en 2
Yanick VercleyenJC De BuitelaarsModule 2 grondwerk 1ste dan (Z)Geslaagd voor de laatste module zwarte gordel = uitreiking
Maarten PoelsKDK MerchtemModule 1 rechtstaande werk 1ste Kyu (B)Geslaagd module 1

Allemaal een dikke proficiat met het slagen van de module(s). Ook proficiat aan de trainers die hun judoka’s perfect hadden voorbereid.

Yanick Vercleyen van G-judoclub De Buitelaars mocht de zwarte gordel G-judo in ontvangst nemen na een mooi parcours van examens.

Silvia Buysens,
Judo voor Allen

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.