Geslaagde U18-stage in Polen

ZAKOPANE/BURST – Een 14-koppige delegatie U18-judoka’s van Judo Vlaanderen heeft een mooie en succesvolle trainingsstage in Zakopane achter de rug, een pittoresk stadje in het zuiden van Polen aan de voet van het Tatra gebergte. Zakopane is een gekend skiresort voor sneeuwsporten in de winter en mountainbiken en trekking in de zomer.

Onze U18 samen met de Poolse selectie
De bergwandeling in het Tatra gebergte

“We trainden zes dagen lang samen met het Poolse nationale U18-team en soms ook met judoka’s U21/21+,” aldus JV-coach U18 Sören Hapers. “Het was een unieke beleving met veel judo uiteraard, maar ook lopen, krachttraining en nevenactiviteiten als Zumba, zwemmen en een haast vanzelfsprekende bergwandeling. Voor velen was het ook een eerste internationale judo-ervaring.”

Sören Hapers werd bijgestaan door TT15-trainer Ken Kennes voor de begeleiding van onze atleten. Na deze deugddoende stage keerde iedereen terug huiswaarts met de minivans van de federatie.

Christian Pierre
Media & Communicatie

Aanmaak datum

13 juli 2021

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.