Goed voorbereid aan de slag in september als clubsecretaris!

BURST – We kijken al met een positieve blik naar het nieuwe seizoen dat van start gaat in september. Natuurlijk is het uiterst belangrijk om als club hiervoor goed voorbereid te zijn. Daarom overlopen we graag nog even volgende belangrijke puntjes die je best als clubsecretaris even controleert of overloopt vòòr aanvang van het nieuwe seizoen.

LOGIN LEDENDATABESTAND

Vermijd paniek bij aanvang van het nieuwe seizoen en controleer op tijd of alles werkt!

Neem bij de opstart in het volgende seizoen zeker volgende zaken in acht bij het inloggen op het ledendatabestand want ondertussen zijn wij overgeschakeld van VJF naar Judo Vlaanderen.

• Je moet in je browser naar ledenbeheer.judovlaanderen.be gaan. Let erop dat je hiervoor geen www. gebruikt ! Dit zal voor foutmeldingen zorgen.
• Let er ook op dat je browser dit niet automatisch naar de www.ledenbeheer.judovlaanderen.be zet (want deze link kan nog in het cachegeheugen zitten van vroeger gebruik).
• Indien je een nieuw paswoord aanvraagt, wordt dit automatisch verstuurd naar jouw geregistreerde e-mailadres in de ledendatabase. Gebruik dus zeker het juiste e-mailadres om jouw gewijzigd paswoord correct in te vullen.

Mocht je toch nog problemen ondervinden bij het inloggen van het lededatabestand, neem dan contact met clubondersteuner Silke Vervaet (silke.vervaet@judovlaanderen.be). Gelieve dan even een printscreen van de foutmelding van jouw scherm in bijlage door te mailen zodat we je gemakkelijk kunnen verder helpen.

ZOEKFUNCTIE ‘ IK ZOEK EEN CLUB ‘

Wij willen graag dat ook jouw club zichtbaar is op de zoekfunctie op onze website zodat potentiële judoka’s jouw club kunnen vinden via de zoekfunctie op de pagina ‘Ik zoek een club‘.

TIP! Doe alvast de test en geef in de zoekbalk op deze pagina jouw club en/of gemeente in en controleer of jouw club onder de balk verschijnt als resultaat.

Is dit niet het geval? Gelieve dan opnieuw contact op te nemen met clubondersteuner Silke.

Silke Vervaet
Clubondersteuner

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.