Opstartmomenten voor scheidsrechters

Val Van Neste

BURST – Nu de vaccinatiecentra op volle toeren beginnen te draaien en de veiligheidsregels stilaan, maar zeker, versoepelen, komt het licht aan het einde van de donkere Corona-tunnel eindelijk in zicht. Evolueert alles volgens plan dan start het nieuw sportseizoen in september als vanouds. Niet alleen de judoka’s keren dan terug in actie, ook onze scheidsrechters gaan opnieuw alle wedstrijden en tornooien in goede banen moeten leiden. Daarom organiseert de Scheidsrechterscommissie binnenkort twee opstartmomenten voor de scheidsrechters die zullen plaatsvinden in Kruisem op 4 september en in Schoten op 5 september e.k. De sessies worden geleid door Heather Loontjes en Val Van Neste.

OPGELET! Deze scheidsrechtersbijscholingen staan ook open voor coaches en tellen ook mee voor de verlenging van de coachlicentie.

Praktisch

Zaterdag 4 september 2021
Tijdstip: 13u00 tot 17u00
Locatie: Sporthal Kruisem
Adres: Woestijnestraat 13, 9770 Kruisem

Heather Loontjes

Zondag 5 september 2021
Tijdstip: van 12u00 tot 16u00
Locatie: Sporthal Vordensteyn
Adres: Vordensteinstraat 76-78, 2900 Schoten

Inschrijven

Gelieve uw aanwezigheid door te geven vóór 15 augustus 2021.
Inschrijven kan via deze link.

Voor meer info of vragen neemt u contact met Marcel Celis, Regionaal Dispatcher Officials, via marcel.celis@judovlaanderen.be.

Christian Pierre
Media & Communicatie

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.