Het nieuwe concept randoridagen U9/U11/U13: wat, waarom en wanneer?

BURST – Judo Vlaanderen wil het competitieaanbod volgens het Judo Groeimodel bijsturen, zodat elke judoka de kans krijgt om te groeien. Op die manier bieden we een positieve sportbeleving in een veilig sportklimaat, waarin plezier en ontwikkeling vanzelfsprekend zijn. Er zijn veel redenen hiervoor. In deze flyer lees je er meer over.

Al deze redenen samen maken dat Judo Vlaanderen de competitie U9/ U11/U13 anders wil organiseren, en kiest voor o.a. randoridagen. Deze komen in plaats of ter aanvulling van ontmoetingen. Randoridagen zijn dan ook een toegankelijke, ontwikkelingsgerichte en toffe competitievorm voor elke judoka.

Niet alleen Judo Vlaanderen, ook heel wat andere sportfederaties zetten in op een vernieuwing van trainen en competitie. Onder impuls van Sport Vlaanderen en internationaal onderzoek. De hervorming van ons competitieaanbod wordt bovendien ondersteund en mee vormgegeven door de afdeling Topsport van Judo Vlaanderen.

Planning Randoridagen voorjaar 2024

Leen Dom
DSKO

Aanmaak datum

1 februari 2024

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.