Hulp nodig bij de organisatie van jouw tornooi?

Thanée HERREGODTS

BURST – Mijn naam is Thanée Herregodts en ik ben vanaf heden de nieuwe medewerker en dus ook contactpersoon voor Events & Sponsoring. Graag stel ik me even kort voor.

Dat sport mijn passie is, kan ik niet onder stoelen of banken steken. Op mijn 5 jaar zette ik dan ook mijn eerste stappen in de basketwereld. Nu, 22 jaar later, ben ik nog steeds actief als spelend, maar ook als bestuurslid van mijn club KBBC Sparta Laarne. Daarnaast besloot ik ook om mijn studies in een sportrichting te doen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik mijn opgedane kennis zeer goed zal kunnen gebruiken in deze nieuwe uitdaging.

Wat houdt mijn nieuwe job binnen Judo Vlaanderen nu juist in?

Ik ben verantwoordelijk voor de wedstrijdorganisaties, ranking, sponsoring en ondersteuning van onze eigen of jullie tornooien. Wil je in een tornooi organiseren, maar weet je niet goed hoe te beginnen? Heb je wel ervaring met de tornooien, maar niet met het Corona-aspect? Aarzel dan zeker niet om met mij contact te nemen.

Daarnaast zijn we ook bezig met het vernieuwen van enkele pagina’s op onze website, waaronder ook die van tornooi organisatie. Tot slot zullen we binnenkort ook nog een meet-up organiseren waar jullie als club jullie tips en tricks kunnen delen, zodat andere clubs inspiratie hebben om hun events naar een hoger niveau te kunnen tillen.

Wist je trouwens dat Judo Vlaanderen over 2 Corona-pakketten (met daarin onder andere ontsmettingsgels, nieuwe banners – voor nadarhekkens en herashekkens – en spatschermen) beschikt die je kan uitlenen? Mochten jullie interesse hebben in het lenen van zo’n pakket, stuur dan gerust een mailtje naar thanee.herregodts@judovlaanderen.be. Je kan me ook telefonisch bereiken via +32 (0)52 45 45 86 en
+32 (0)479 40 87 23.

We hopen op fijne events in het najaar van 2021!

Thanée Herregodts
Medewerker Events & Sponsoring


Aanmaak datum

19 augustus 2021

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.