Inschrijven Callant Cup 2021 nu mogelijk

Kijken jullie ook uit naar een normaler judojaar en dus ook wat tornooien vanaf september? Ook al hebben we lang stil gelegen, kunnen we nu op een progressieve manier trainen om op een verantwoorde manier terug deel te nemen aan events in het najaar.

Vanaf vandaag kunnen jullie inschrijven voor de Callant Cup die zal plaatsvinden op:

Dag 1:          Zaterdag    20/11/2021 en Zondag 21/11/2021 – Gent 

(inderdaad, dit is nu enige mogelijkheid, volgend jaar is dit weer de finale dag)

Dag 2:        Zaterdag 27/11/2021 – Kruisem & Sint – Truiden

                  Zondag 28/11/2021 – Ingelmunster

We zijn enorm nieuwsgierig naar het enthousiasme van onze clubs om hun ploeg of meerdere ploegen in te schrijven. Aangezien we de mogelijkheid geven om kosteloos te annuleren tem 30/09/2021, hopen we dat alle geïnteresseerde clubs die misschien nog niet helemaal zeker zijn dat ze gaan kunnen deelnemen in november, zich toch al inschrijven. We weten en begrijpen dat veel clubs nog geen zicht hebben dat iedereen terug op de mat gaat komen vanaf september en ze nu absoluut nog niet met zekerheid kunnen zeggen dat ze überhaupt een ploeg gaan kunnen vormen. Langs de andere kant zijn er judoka’s en clubs die staan te springen om deel te nemen aan de aankomende events en de hele tijd door hebben getraind, ook al was het niet steeds judo.

Verder kan je in het reglement Callant Cup 2021 wat aanpassingen zien die er gekomen zijn om het de clubs zo gemakkelijk mogelijk te maken om een ploeg te vormen.

Via dit formulier kan je jouw ploegen inschrijven. Daarna krijgen jullie een confirmatie en een ploeglijst mee om die tegen 31/10/2021 ingestuurd dienen te worden via info@judovlaanderen.be.

We wensen alle clubs alvast een welverdiende vakantie toe zodanig dat we er in september met volle moed en volle energie weer voor kunnen gaan.

Indien er vragen zijn, kan je deze gerust stellen aan Sophie.Block@judovlaanderen.be

Sophie Block

Aanmaak datum

29 juni 2021

Type

Tag(s)

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.