Judo Vlaanderen heeft vacature voor General Manager

BURST – Judo Vlaanderen staat garant voor een moderne en professionele organisatie gericht op het ondersteunen van haar ledenclubs, zowel op recreatief vlak als op topsport. In het kader van de verdere professionele uitbouw van onze sportfederatie zijn we op zoek naar een General Manager die onze basiswerking verder vorm kan geven.

Voor de functie van General Manager is het Bestuursorgaan van Judo Vlaanderen op zoek naar een gedreven manager, met een brede interesse voor de sportwereld in het algemeen, die Judo Vlaanderen intern en extern kan vertegenwoordigen en die de dagdagelijkse leiding op zich neemt. De General Manager is verantwoordelijk voor de uitvoering van het beleidsplan, de implementatie van de beslissingen van het Bestuursorgaan en voor de ondersteuning van de coördinatoren in de realisatie hiervan.

Functieomschrijving en competenties, gedetailleerd takenpakket en bevoegdheden kan je via deze link raadplegen.

Het Bestuursorgaan

Aanmaak datum

13 april 2022

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.