Nieuw concept werking JeugdJudoFonds vanaf 2022

BURST – Vraagt jouw club jaarlijks subsidies via het JeugdJudoFonds aan bij Judo Vlaanderen? Volg dan zeker de geplande online Meet Up Clubs op 16 mei (19u00-20u00) a.s. om de nieuwe werking van het JeugdJudoFonds onder de knie te krijgen.

Digitaal platform

Judo Vlaanderen koos ervoor om vanaf 2022 het JeugdJudoFonds via een digitaal platform te laten lopen in het Ledenbeheer. Wat het voor onze clubs in eerste instantie makkelijker hanteerbaar zou moeten maken en minder tijdrovend door tal van automatiseringen.

Clubondersteuner Silke Vervaet leidt jullie tijdens deze Meet Up even door het systeem aan de hand van een voorbeeld case en helpt jullie verder met al jullie vragen.

OPGELET!

De deadline van het JeugdJudoFonds is dit jaar met een maand uitgesteld en zal dus op 31 juli 2022 vallen. Houd er evenwel rekening mee dat in het nieuwe systeem het niet meer mogelijk is om een week vòòr deadline pas te starten met invullen van dit dossier. Verlies daarom ook de deadline voor de basisvoorwaarden niet uit het oog, m.n. 30 juni.

De volledige werking van het systeem zal tijdens deze Meet Up aan bod komen. Aarzel dus zeker niet je in te schrijven met jouw club!

Inschrijven doe je via deze link.

Voor meer informatie kan je clubondersteuner Silke altijd even mailen via silke.vervaet@judovlaanderen.be

Christian Pierre
Media & Communicatie

Aanmaak datum

12 april 2022

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.