JC Yusei Gachi Oostakker zoekt trainer

OOSTAKKER – Judoclub Yusei Gachi, uit Oostakker-Gent, is op zoek naar een nieuwe trainer. De huidige trainer Rudy Maebe wil nog tot einde seizoen 2022-2023 les geven, maar stopt dan als trainer. De club is niet groot, en telt zo’n 33 leden, bijna uitsluitend kinderen tussen de 6 en 15 jaar, alsook enkele volwassenen. Effectief staan er maximaal telkens zo’n 15 kids op de mat tijdens de trainingen in sporthal Wolfput te Oostakker. De dojo wordt ook voor andere sporten gebruikt, zoals o.a. dans en turnen. De club organiseert wekelijks 2 trainingen, m.n. op dinsdag van 18u00 tot 19u30 en op vrijdag van 18u30 tot 20u00.

“Onze club viert dit jaar haar 50-jarig jubileum en het zou ontzettend droevig zijn indien deze club zou moeten stoppen, we hebben zeker ons bestaansrecht hier in Oostakker,” aldus voorzitter Hans Rouw.

Wie interesse heeft of meer info wil, neemt contact met Hans Rouw via 0475/24.86.69 of e-mail hans.rouw@pandora.be.

Christian Pierre
Media & Communicatie

Aanmaak datum

12 april 2022

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.