Kersttijd, pakjestijd!

BURST – Met de Kerst- en eindejaarsfeesten voor de deur worden de kerstballonnen en slingers weer van zolder gehaald en komt er steevast een gezellige periode aan met pakjes onder de kerstboom. Pakjes betekenen dan ook inpakpapier en inpakdoosjes!

Onze secretariaatsmedewerker Sally Scheers ging bijgevolg creatief aan de slag om voor jullie een inpakdoosje te maken met als thema de vertrouwde judokapoenen Kim & Ono en Neku. Altijd leuk om de kids thuis of op de judoclub mee te verrassen.

Je kan het speelse ontwerp van Sally hier downloaden.

Uiteraard heeft Sally het zelf uitgetest. Het ontwerp is afdrukbaar op eender welk formaat, maar A3 gaf het beste resultaat. Groter mag ook natuurlijk. Kleiner moet wel lukken, maar is dan eerder bestemd om te gebruiken voor kleine cadeautjes (handig voor centjes i.p.v. een saaie enveloppe).

Na het afdrukken, vouw je het doosje via de stippellijnen.

Tip: gebruik ietsjes dikker papier voor een mooier resultaat.

Gelukt? Mail ons jullie voorbeeldjes naar communicatie@judovlaanderen.be dan kunnen we die op onze sociale media delen. Succes ermee!

Christian Pierre
Media & Communicatie

Aanmaak datum

13 december 2021

Tag(s)

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.