Kick-Off Event TT15-trainingen

BURST – TT15 zijn trainingen voor kinderen geboren in 2009 en 2010 die graag hun judotalent verder ontwikkelen. Ze zijn tot stand gekomen door een samenwerking tussen de afdeling topsport en de provinciale comités. Talent ontdekken en ‘fun’ beleven aan judo staan centraal.

Op 21 november e.k. wordt het startschot gegeven van het nieuwe TT15-werkjaar. De eerste kick-off gaat door in Leuven en start om 19u00. Opzet van deze kick-off events is als volgt: de kinderen nemen deel aan de training terwijl ouders en/of clubcoaches de infosessie volgen (45 minuten) rond de opzet en doelstellingen van TT15. De infosessie wordt gegeven door Koen Sleeckx, Technisch Directeur Topsport en/of Tijl Lindekens, Head Youth Development.

In de flyer hierna vind je de data en locaties van de verschillende kick-off events waar toelichting wordt gegeven over de TT15-werking.

Christian Pierre
Media & Communicatie

Aanmaak datum

25 oktober 2022

Type

Tag(s)

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.