Jeugdontmoeting Tielt ‘Rosseel/De Witte-Vandecaveye’ vervangt geannuleerd BK Mixed Teams

BURST/TIELT – Jammer genoeg dient het Belgisch Kampioenschap Senioren voor Mixed Teams te worden geannuleerd wegens te weinig ingeschreven teams. Het BK SEN Mixed Teams stond gepland in Tielt op 6 november a.s., de dag na het Belgisch Kampioenschap voor Senioren op 5 november.

Judo Vlaanderen samen met het organisatiecomité van Tielt werkten evenwel een alternatief programma uit om deze dag in het teken van de judosport te houden en het vrijgekomen tijdstip te gebruiken om de judo verder te promoten.

Als vervanging van het BK SEN Mixed Teams wordt bijgevolg een last minute jeugdontmoeting Ontmoeting Tielt ‘Rosseel/De Witte-Vandecaveye‘ op de tatami van het BK SEN georganiseerd voor de jeugdreeksen U9/U11/U13. Zonder twijfel een unieke beleving voor onze kleinste judoka’s om te kunnen kampen op de wedstrijdmatten van het Belgisch Kampioenschap!

De jeugdontmoeting is gratis voor de deelnemende judoka’s.

Inschrijvingen

Inschrijvingen U9
Inschrijvingen U11
Inschrijvingen U13

Christian Pierre
Media & Communicatie

Aanmaak datum

24 oktober 2022

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.