M-Factor: Online traject voor individuele coaches

BURST – Eind maart start M-factor het online traject op voor individuele coaches.
Misschien hebben jullie als club reeds het trainerstraject gevolgd, maar zijn er ondertussen nieuwe coaches die jullie graag ook het traject laten volgen? Of lukt het voor je club niet om een trainerstraject te organiseren, maar heb jij als individuele coach (en misschien enkele collega’s) goesting om jouw M-factor te verhogen door deel te nemen aan de drie praktijksessies? Dan is dit online traject ideaal.

Wat?

Drie praktijksessies motiverend coachen. In een reeks van drie workshops leren deelnemers de technieken en inzichten die jouw M-factor verhogen, namelijk het ABC van de coach. Doorspekt met praktijkvoorbeelden en -situaties. Met tips voor tussentijdse praktijkacties. Sportpsychologen en coaches samen zorgen door hun uitgebreide ervaring in de sportpraktijk voor interactieve workshops. Na het volgen van de drie workshops ontvang je het trainerscertificaat als M-coach.

Wanneer?

Er wordt gestart eind maart. Er zal elke maand één workshop zijn: één workshop in maart, één in april en één in mei. Een online workshop duurt 2u.

Waar?

De workshops zullen online gegeven worden.

Kostprijs?

Je betaalt €25 per workshop, de totaalprijs is bijgevolg €75 voor het volledige traject.

Meer info?

Wens je meer info, stuur dan een mail naar info@mfactor.be.

Inschrijving

Stuur vòòr 1 maart een mail naar info@mfactor.be en bevestig hierbij:
• Jouw voorkeur van tijdstip (geef zoveel mogelijk opties weer): maandagavond / dinsdagavond / woensdagavond / donderdagavond / vrijdagavond / zaterdagvoormiddag / zaterdagnamiddag / zondagvoormiddag
• Indien er nog trainers wensen deel te nemen, graag het aantal deelnemers doorgeven.

Brochure

Je kan de infobrochure hier downloaden.

(Bron: M-factor)

Aanmaak datum

24 februari 2022

Type

Tag(s)

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.