Mededeling inzake Tornooi International Antwerp Open

BURST – Judo Vlaanderen heeft het tornooi International Antwerp Open niet laten doorgaan omwille van het herhaaldelijk niet naleven van de deadlines en afspraken.

Als Judo Vlaanderen proberen wij steeds professioneel en constructief mee te werken met de ledenclubs om de verschillende organisaties op een correcte manier te organiseren. Om een tornooi in te richten, wordt er van de organiserende club een aantal minimale zaken verwacht, zoals inschrijvingen via het centraal ledenbeheersysteem van Judo Vlaanderen, tijdig communiceren wanneer het tornooi wordt georganiseerd, aanvraag care systemen, enz.

Helaas heeft de organiserende club, na herhaaldelijke reminders van Judo Vlaanderen, het nog steeds nagelaten om alles tijdig in orde te brengen.

We hopen dat de organiserende club hieruit zijn lessen zal trekken en bij een aanvraag voor een volgende editie, wel alles vòòr het verstrijken van de deadlines in orde brengt conform de regels en afspraken.

Bestuursorgaan Judo Vlaanderen

Aanmaak datum

19 september 2022

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.