MEETUP CLUB: AANTREKKEN VAN NIEUWE EN JONGERE VRIJWILLIGERS

BURST – Judo Vlaanderen organiseert zijn tweede Meetup Club op 21/10/2021 van 19u tot 21u in het Sportcentrum Schotte te Aalst in samenwerking met Vrijwilligerswerkwerkt en de Vlaamse Sportfederatie.
In deze Meetup Club, die specifiek bedoeld is voor sportclubs die hun vrijwilligers beter willen leren stimuleren en ondersteunen, gaan we aan de slag met volgende kwesties.

Vrijwilligersorganisaties van vandaag staan voor de opdracht om hun structuur en cultuur te actualiseren en af te stemmen op de noden van de hedendaagse burger/vrijwilliger. Het managen van de verwachtingen van bestaande en aankomende vrijwilligers is hierbij dé opdracht.

Hoe maken we van rekruteren een permanent en laagdrempelig gebeuren dat aansluit op de noden van de burger van vandaag?

Wat zijn concrete handvaten die we in de dagdagelijkse realiteit kunnen gebruiken om te zorgen dat we vrijwilligers makkelijker kunnen aantrekken én dat ze zich goed en gewaardeerd voelen?
Allemaal zaken die aan bod komen in deze bijscholing!

Deze Meetup Club zal gegeven worden door een externe spreker, Ineke Daelman, van Vrijwilligerswerkwerkt en heeft een kostprijs van 15€ voor bestuursleden aangesloten bij Judo Vlaanderen.

Inschrijven voor deze inspiratiesessie kan via deze link.

Clubondersteuner Silke Vervaet zal ook aanwezig zijn op deze avond om clubs met vragen rond vrijwilligers nog verder te ondersteunen in hun proces naar een goed vrijwilligersbeleid.

Voor meer vragen omtrent deze bijscholing mogen jullie altijd mailen naar silke.vervaet@judovlaanderen.be.

Silke Vervaet
Clubondersteuner

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.