Opleiding Get Fit 2 Judo.

BURST – Het nieuwe judoseizoen is begonnen. We gaan weer allen, van U7 tot 55+, de mat op. Een gevoel dat voor elke judoka en trainer deugd zal doen. Met deze eerste opleiding waarin we ons specifiek richten op letselpreventie, in het bijzonder het Get Fit 2 judo programma, willen we onze trainers blijven herinneren aan het belang van letselpreventie in judo.

Op zondag 3 oktober leggen we jou de basisprincipes van stabiliteitstraining en ongevallenpreventie bij judoka’s uit en gaan we samen de mat op om de oefeningen uit te proberen en samen creatief aan de slag te gaan. De opleiding gaat door in de dojo van JC Satori Kwai Mortsel onder leiding van Glenn Van der Velde en Sarah Ghysels, twee kinesisten en oud-studenten topsport die ook de opleiding Get Fit 2 sport van Gezond Sporten Vlaanderen met succes afwerkten.

LET OP: Het aantal deelnemers is beperkt!

Deelname geeft recht op verlenging van de coachlicentie en levert jouw club punten op voor het Jeugdjudofonds.

Inschrijven via Get Fit 2 Judo (judovlaanderen.be)

Leen Dom
DSKO

Aanmaak datum

6 september 2021

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.