Meetup Club ‘Positief terug op de mat voor het nieuwe seizoen’

BURST – COVID-19 betekende voor velen een serieuze domper inzake hun clubactiviteiten. Judotrainingen werden afgelast, weer opgestart om uiteindelijk toch weer te worden geannuleerd. Niet fijn dus, maar de vooruitzichten die we momenteel hebben, zijn positief en bieden terug perspectief aan.

Sinds 8 mei zijn er versoepelingen en mogen we opnieuw buiten op de mat in clubverband trainen met maximaal 25 judoka’s. We kijken daarom positief naar de toekomst en hopen allemaal op een ‘normaal’ seizoen dat van start gaat in september.

Als federatie willen we daarom samen met jullie in dialoog gaan, dit aan de hand van onze Meetup Club! Ben jij als club gemotiveerd om in september er terug met volle teugen voor te gaan? Dan is deze Meetup Club zeker iets voor jou. Met als thema ‘Positief terug op de mat voor het nieuwe seizoen’ is het vanzelfsprekend dat hier heel wat aspecten aan bod zullen komen waarbij we jullie graag willen inspireren en motiveren naar het nieuwe seizoen toe.

Agenda & Topics

De Meetup Club ‘Positief terug op de mat voor het nieuwe seizoen’ is als volgt opgebouwd:

09:45 – 10:00: Login moment
10:00 – 10:30: Ethisch en verantwoord terug op de mat
10:30 – 11:00: Digitale Boost doorheen de zomer
11:00 – 11:30: Strategiebepaling: Hoe zet ik mijn doelen uit als club?
11:30 – 12:00 Open dialoog/vragen

Kortom, drie sessies die dus heel belangrijk kunnen zijn voor jouw club om nieuwe leden aan te werven, maar vooral om reeds bestaande leden terug te motiveren de dojo te betreden!

Als club kan je kiezen om je GRATIS in te schrijven voor deze drie sessies en dus de volledige Meetup club mee te volgen (wat we als federatie trouwens sterk aanraden). Wanneer je je inschrijft voor de drie sessies maak je daar bovenop nog eens kan om één van de tien Ideeënboeken te winnen! Natuurlijk kan je er ook voor kiezen je voor bepaalde sessies in te schrijven wanneer daar jouw interesses meer bij aanleunen.

Praktisch

Datum: Zaterdag 5 juni
Tijdstip: 10:00 – 12:00
Locatie: online via Teams meeting

Je kan je inschrijven via dit formulier tot en met 4 juni 2021 omstreeks 12u00.

Voor inhoudelijke vragen kan je steeds terecht bij clubondersteuner Silke Vervaet via silke.vervaet@judovlaanderen.be.

Silke Vervaet
Clubondersteuner

Aanmaak datum

10 mei 2021

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.