Dirk Van Tichelt deelt ‘kartonnen Dirkskes’ uit

BURST – Onlangs lanceerde Judo Vlaanderen via Instagram Stories een ludieke actie om de resterende exemplaren van een levensgrote Dirk Van Tichelt van de campagne ‘Judo Helden’ weg te schenken aan onze leden.

Afgelopen zaterdag 8 mei konden zo’n 40-tal gegadigden hun ‘kartonnen Dirk’ na afspraak en met respect voor de veiligheidsmaatregelen komen afhalen op het Vlaams Judohuis in Burst. Niemand minder dan de ‘Bronzen Beer van Brecht’ himself was ter plaatse om een gesigneerde kartonnen versie van zichzelf uit te delen. Het hoeft dan ook geen betoog dat iedereen tevreden naar huis keerde met gesigneerde goodies en natuurlijk een levensgroot ‘Dirkske’. Zelfs onze Bronzen Beer keerde huiswaarts met zijn eigen kartonnen versie die hij alvast te rusten legde in zijn bed. Kijk maar eens op zijn Instagram-pagina!

Kortom, het was een geslaagde, evenwel onverwachte, ‘fandag’!

Gouden tip! Houd alvast de stories en posts op onze sociale media in de gaten. Misschien krijg jij volgende keer wel zo’n hebbeding of collectors item in je bezit. Laat dus zo’n kans bij een volgende actie niet schieten en blijf ons volgen op onze sociale media! Nog geen volger? Snel doen dan!

Hierna lijsten we onze sociale mediakanalen nog eens op.

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
LinkedIn

Christian Pierre
Media & Communicatie

Aanmaak datum

11 mei 2021

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.