NIEUWE ETHIAS CLUBACCOUNTS

BURST – OPGELET! Na een eerste stand van zaken i.v.m. de nieuwe aangemaakte clubaccounts merken we echter dat ongeveer de helft van onze clubs hun account nog moet activeren! Bijgevolg hebben de voorzitters en secretarissen van deze betrokken clubs d.d. 13 december opnieuw een persoonlijke mail ontvangen om hun clubaccount alsnog te activeren en dit vòòr 31 december e.k.

Vanaf heden kan niet meer ingelogd worden op het ‘oude account’ van Ethias en kunnen geen schadegevallen (ongevallen) meer online worden geregistreerd voor uw club! Het is dus van het grootste belang dat de club dit zo snel mogelijk in orde maakt.

Indien een ander clublid (vergunninghouder van de club) i.p.v. de secretaris of voorzitter wordt aangesteld voor het opvolgen van de schadedossiers van Ethias, gelieve dan de volgende gegevens te bezorgen aan silke.vervaet@judovlaanderen.be: Naam + Voornaam + E-mailadres.
Dan krijgt deze nieuwe persoon van Ethias een nieuwe link om te activeren.

Gelieve onderstaande stappen te volgen om uw clubaccount alsnog te activeren.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om clubondersteuning te contacteren met silke.vervaet@judovlaanderen.be.

Silke Vervaet
Clubondersteuner

Aanmaak datum

13 december 2023

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.