Oproep kandidaten bestuursorgaan JV

BURST – Met de geplande Algemene Vergadering op 16/03/2024 verlopen een aantal mandaten van leden van het bestuursorgaan van Judo Vlaanderen. De federatie is bijgevolg op zoek naar personen die willen meewerken aan het verder uitbouwen van Judo Vlaanderen.

Binnen het bestuursorgaan zijn we op zoek naar zowel specifieke profielen, als algemene bestuurdersprofielen. Enkele van de specifieke profielen die we graag willen aantrekken zijn: secretaris-generaal, commerciële profielen en digitale innovatieprofielen. Naast deze specifieke profielen zijn algemene bestuurdersprofielen nodig om verder te bouwen aan het beleid binnen Judo Vlaanderen.
Voor deze profielen is er geen specifieke judograad vereist.

Kandidaten kunnen worden voorgedragen door de ledenclubs van Judo Vlaanderen waarbij de kandidaat lid en vergunninghouder is. De kandidatuur dient ondertekend te worden door ten minste twee geregistreerde mandatarissen van het bestuur van de betrokken club, waaronder de voorzitter, en ook door de kandidaat zelf en moet uiterlijk op 12/01/2024 aangetekend toekomen op het secretariaat van JV. Elke club kan slechts 1 kandidaat voordragen.

Kandidaten kunnen hun kandidatuur indienen voor het bestuursorgaan door middel van zijn/haar curriculum vitae vergezeld met een korte motivatiebrief. Dit alles mag opgestuurd worden per post naar:

Correspondentie adres:
• Judo Vlaanderen vzw t.a.v. de Het bestuursorgaan
Oudenaardsesteenweg 839
9420 Burst
Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info:
• Tel: 052 45 45 84
• e-mail: maarten.bogaert@judovlaanderen.be

Aanmaak datum

14 december 2023

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.