Nog geen tickets voor Parijs 2024?

BRUSSEL/BURST – Sinds 30 november zijn er meer dan 400.000 nieuwe tickets voor de Olympische en Paralympische Spelen van Parijs 2024 verkrijgbaar, en dit voor álle sporten, dus ook voor judo. Kon je nog een ticket bemachtigen voor je favoriete sport of ben je nog op zoek naar een eindejaarscadeau? Dan is dit een unieke kans om iets buitengewoons te schenken!

Het betreft nieuwe tickets voor alle sessies, inclusief diegenen die eerder ‘uitverkocht’ waren. Dit zijn onder andere tickets die waren vastgelegd voordat de capaciteit van elke wedstrijdlocatie werd bijgesteld. In totaal gaat het dus over meer dan 400.000 tickets!

Tickets voor alle sporten en sessies te koop

Alle sporten zijn opnieuw beschikbaar, zowel voor de Olympische als Paralympische Spelen, ook alle finales. Er zijn ook tickets beschikbaar voor de ceremonies: vanaf €90 voor de Olympische openingsceremonie op de Seine en €150 voor de Paralympische openingsceremonie op de Place de la Concorde.

Dit wordt een van de laatste kansen om tickets te kopen en de Olympische Spelen in Parijs in levenden lijve bij te wonen. Waarschijnlijk is dit ook de laatste verkoop waar alle sessies nog beschikbaar zijn.
Van de 400.000 nieuwe Olympische en Paralympische tickets, zijn er meer dan 370.000 voor evenementen in de regio Île-de-France.

Een derde koop je al voor de prijs van €50 of minder, en bijna tweederde voor minder dan €100.

Deze keer geen loting

Wacht niet te lang om de tickets te bestellen. De nieuwe tickets zijn op donderdag 30 november om 10 uur in de verkoop gezet op de ticketwebsite van Parijs 2024. Iedereen heeft toegang en er is deze keer geen loting, dus wees snel. De regel van maximaal 30 tickets per ticketaccount blijft evenwel van toepassing.

Bron: BOIC

Aanmaak datum

4 december 2023

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.