Ondersteuning voor je G-sportclubwerking en/of evenement via Sport Vlaanderen

BURST – Vanaf begin augustus tot 30 september kunnen clubs bij Sport Vlaanderen een dossier indienen om in aanmerking te komen voor een opstartende of duurzame G-sportclubwerking. Hiervoor kunnen clubs maximaal 5.000€ krijgen. Ook voor ondersteuning van laagdrempelige of internationale G-sportevenementen is dat de deadline voor subsidie-aanvragen.

Vorig jaar verdeelde Sport Vlaanderen een bedrag van 669.690€ aan 289 duurzame G-sportclubwerkingen en 52.420€ aan 69 opstartende G-sportclubwerkingen.

Alle info over opstartende en duurzame G-sportclubwerking bij Sport Vlaanderen

Organiseer jouw judoclub een competitief of een recreatief G-sportevenement waarbij zowel G-sporters als nog niet-sportende personen met een handicap kunnen deelnemen? Ook dan kan je een aanvraag indienen voor financiële ondersteuning bij Sport Vlaanderen. Alle G-sportevenementen in 2022 – ongeacht de organisatiedatum – kunnen voor eind september 2021 een aanvraag indienen.

Vorig jaar werden 22 internationale G-sportevenementen goedgekeurd voor een totaal bedrag van 45.525€ en 147 laagdrempelige G-sportevenementen voor een totaal bedrag van 255.804€.

Alle info over financiële ondersteuning voor een G-sportevenement bij Sport Vlaanderen

(Bron: Parantee-Psylos)

Aanmaak datum

7 juli 2021

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.