Online Meetup voor Clubs

BURST – We willen dichterbij onze clubs komen ondanks het feit dat we momenteel een social distance moeten respecteren. We zijn immers benieuwd naar jullie bekommernissen en eventuele ideeën om de zaken nog beter aan te pakken. Vandaar dat we starten met Online Meetups voor clubs!

Neem nu bijvoorbeeld Anthony Tetaert van Judoclub Brugge en zijn team. Zij hebben zich volledig laten gaan in deze Corona-tijden en zijn creatief bezig om de ledenbinding te behouden en de clubleden tevens actief te houden tijdens deze bizarre en steeds veranderde momenten. Naargelang de kleurencodes voor de sportsector hebben ze hun aanpak veranderd om zo goed mogelijk in te kunnen spelen op de veranderde situatie en noden van hun leden.

Laten we leren van elkaar. Dat zorgt sowieso voor extra inspiratie in deze barre tijden!

Inspireer bijgevolg jezelf door deze eerste meetup bij te wonen.

Wat staat er op de agenda?

• Verwelkoming en uitleg concept meetup door Sophie Block, Operationeel Manager JV;
• Topic: ‘Ledenbinding tijdens Corona’ met vragenronde door Anthony Tetaert, Judoclub Brugge;
• Vragen, ideeën, bekommernissen van clubs – dialoog met Judo Vlaanderen.

Praktisch

2 Tijdstippen: dinsdag 24 november om 19:00.
Locatie: Online
Inschrijven: via mail, te sturen naar Sophie.Block@judovlaanderen.be. Een uitnodiging voor de vergadering wordt u daarna opgestuurd.

Christian Pierre,
Media & Communicatie

Aanmaak datum

10 november 2020

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.