OPGELET! Laatste oproep omzetten shiai- en technische punten naar nieuw saldo in ledenfiche

BURST – Heb jij shiai-punten en/of technische punten verzameld vòòr 01/09/2020 die nog niet terug te vinden zijn in jouw ledenfiche op ledenbeheer?

Mogen wij dan vragen om jouw shiai-kaart en/of technische kaart (opgelet voorzijde en achterzijde) in te scannen en door te mailen naar info@judovlaanderen.be vòòr 31/10/2022. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat de oude wedstrijd- en/of technische punten digitaal kunnen worden omgezet en geregistreerd in uw ledenfiche. De verwerking hiervan zal echter enkele maanden in beslag nemen. Wij vragen dan ook dat jullie geduld opbrengen hiervoor.

Vanaf heden zullen op de evenementen GEEN shiai-kaarten en/of technische kaarten meer ingevuld worden! Alle judoka’s die in aanmerking komen om wedstrijd- en/of technische punten te scoren, zullen deze automatisch toegekend krijgen. In jouw ledenfiche op ledenbeheer zal je te allen tijde jouw saldi kunnen raadplegen.

De judoka is zelf verantwoordelijk voor de digitalisatie van zijn gescoorde punten van vòòr 01/09/2020. De judoka is tevens zelf verantwoordelijk om na de activiteit te controleren of de resultaten correct zijn ingevuld in de persoonlijke ledenfiche. Eventuele rechtzettingen nadien dienen steeds onderzocht en bevestigd te worden door de verantwoordelijke van de desbetreffende JV-activiteit.

Oude wedstrijdpunten en/of technische punten die NIET werden geregistreerd op de kaart kunnen NIET meer geclaimd worden. Oude wedstrijdpunten en/of technische punten kunnen NIET meer opgezocht worden in het archief.

Silvia Buysens
Graden & Techniek

Aanmaak datum

26 september 2022

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.