Opleiding ‘Hoe omgaan met straffe gasten?’

BURST – Iedere club heeft wel eens te maken met kinderen met bepaalde uitdagingen (ADHD, autisme, …). Iedereen die gebeten is door de sportmicrobe, heeft recht op de correcte begeleiding door coaches, clubs, coördinatoren en hun medewerkers. Echter, vaak weet men niet hoe om te gaan met kinderen met autisme, ADHD of hoogsensitiviteit.

Hoe ga je nu als club en trainer de uitdaging aan om deze kinderen beter te begrijpen en zich te laten thuis voelen in jouw club? Autismevriendelijk en inclusief sporten, daar gaan we voor!

In de opleiding ‘Hoe omgaan met straffe gasten?’ wordt de omkadering gegeven binnen een niet G-sportclub. In deze opleiding worden de juiste handvaten en tricks gegeven, om praktisch aan de slag te kunnen gaan met kinderen en volwassenen met autisme, ADHD, hoogsensitiviteit, …

In deze theoretische opleiding (geen judogi vereist) krijg je praktische uitgewerkte voorbeelden om te gebruiken tijdens je judoles.

De opleiding gaat door op 27 april 2024 te Gent.

Schrijf zeker nu al in want er is slechts plaats voor 25 deelnemers!

Wij geven tot 29 maart 2024 de voorrang aan onze Judo Vlaanderen leden. Vanaf 1 april zal deze opleiding via het VSP (vechtsportplatform) verder opengesteld worden aan andere deelnemers uit andere vechtsporten.

PRAKTISCH

Datum? 27 april 2024 van 09u30-12u30 – Aanmelden vanaf 09u15
Kostprijs? € 25

Waar? Sportverblijf Sport Vlaanderen – Klaslokaal 2 – Zuiderlaan 14 – 9000 Gent

Wat? Fysieke (theoretische) opleiding van 2,5 uur, gevolgd door een sessie Questions & Answers
Organisatie van Judo Vlaanderen

Lesgeefster: Ellen De Stoop (BB-AUT)
Inschrijving via deze link.

Silvia Buysens,
Judo voor Allen

Aanmaak datum

20 april 2023

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.