Werkgroep MJOP nodigt organisatoren van clubevenementen uit

BURST – Graag nodigen we de organisatoren van clubevenementen uit voor een samenkomst over de toekomst van onze clubevenementen. We zijn al een hele tijd onderweg met het meerjarenontwikkelingsplan (MJOP). Dit MJOP is een plan dat ons helpt om de judoka’s nog beter te begeleiden naar levenslang judo. Het plan is onderbouwd vanuit de ontwikkelingsleer, wetenschap en ervaring. Bij het schrijven hiervan zijn heel wat experten binnen het judo, maar ook buiten onze sport geraadpleegd. De oefening is ook nog steeds niet ten einde.

We leggen jullie graag uit waarmee we bezig zijn en kijken samen naar de toekomst van onze clubevenementen. Hebben jullie bijvoorbeeld al gehoord van de randoridagen? Dit is alvast een pilootproject waarmee we aan de slag zijn. Wat zijn deze randoridagen nu juist? Wat houdt dit in? Kan iedereen dit zomaar organiseren? Veel vragen die regelmatig gesteld worden en waar wij graag een antwoord op willen geven.

Wij nodigen jullie uit op één van volgende data waarop de werkgroep (onder leiding van o.a. Koen Sleeckx, Maarten Bogaert, Tijl Lindekens en Leen Dom) toelichting zal geven.

Maandag 12 juni – voor Oost-Vlaanderen & West-Vlaanderen

Tijdstip: van 19u30 tot 21u30
Locatie: Sportpark Aalter
Adres: Lindestraat 17, Aalter
Inschrijven via deze link.

Maandag 26 juni – voor Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant

Tijdstip: van 19u30 tot 21u30
Locatie: Sport Vlaanderen Herentals
Adres: Vorselaarsebaan 60, 2200 Herentals
Inschrijven via deze link.

Wij verwachten, gezien het belang voor ons als federatie en het judo in het algemeen, dat elke club die in 2024 of later een event organiseert minstens één vertegenwoordiger afvaardigt voor deze vergadering.

Tot dan!

Leen Dom
DSKO

Aanmaak datum

19 april 2023

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.