Opleidingsaanbod VTS 2021

BURST – Ambitieus? Word trainer! Ook in deze moeilijk periode blijven Judo Vlaanderen en de Vlaamse Trainersschool trainers vormen. Leer bij, blijf groeien als trainer en ondersteun je club!

We kiezen er bewust voor om de opleidingen ook in deze moeilijke omstandigheden te blijven aanbieden. De lessen worden steeds gegeven rekening houdende met de op dat ogenblik heersende COVID-19 veiligheidsmaatregelen. Dit betekent dat verschuivingen in het lesrooster mogelijk zijn en waar nodig ingegrepen wordt op de aanpak, zoals bv. toepassing van digitale lesvormen of zelfs uitstel van praktijklessen. Een flexibele ingesteldheid is m.a.w. noodzakelijk indien je voor het cursusjaar 2021 wenst in te schrijven.

VTS-CURSUSPLAATSPERIODE
Aspirant-initatorBrugge Sint-Pieters 11/09/2021 – 09/10/2021
Initiator(Wilrijk) Mortsel*17/04/2021 – 04/12/2021
Instructeur BLommelUitgesteld naar 2022

Op 17 april startte reeds een opleiding initiator. De inschrijvingen hiervoor zijn gesloten.
Voor de opleiding instructeur B kan momenteel nog niet ingeschreven worden. De inschrijving hiervoor zal eind 2021 open gesteld worden.

Bekijk de volledige lessenroosters en schrijf in via deze link.

Leen Dom,
DSKO

Aanmaak datum

21 oktober 2020

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.