Pop-up Desk van Judo Vlaanderen fel gesmaakt op Callant Cup

BURST/GENT – In aanloop naar de Callant Cup 2023 kondigde Judo Vlaanderen aan dat de federatie voor de eerste maal een infosessie/vragenuurtje zou organiseren tijdens het finaleweekend van de Callant Cup op zaterdag 25 en zondag 26 november en dit bij wijze van testcase. Zowel clubs als judoka’s konden er terecht bij een medewerker van Judo Vlaanderen met hun vragen, maar konden tevens hun eventuele suggesties kwijt.

“Dit initiatief werd alvast fel gesmaakt want tal van clubs en judoka’s vonden de weg naar onze ‘pop-up desk’ van de federatie,” aldus Silvia Buysens die als JV-medewerker van dienst de bezoekers verder hielp.

De federatie als service provider plant dan ook om in de toekomst meer aanwezig te zijn met een pop-up desk op haar events om de clubs en judoka’s nog beter te ondersteunen met hun vragen en hun suggesties.

Christian Pierre
Media & Communicatie

Aanmaak datum

30 november 2023

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.