Randori trainingen junioren en senioren tijdens zomermaanden

BURST/WILRIJK – We zijn heel blij dat we kunnen aankondigen dat we met een ruimere groep kunnen trainen tijdens de zomermaanden. Dit biedt opnieuw voor een grotere groep het nodige perspectief en zal ook voor extra kwaliteit zorgen op onze trainingen. We willen evenwel benadrukken dat we nog steeds voorzichtig moeten zijn en waar het kan de nodige veiligheidsmaatregelen die door onze overheid worden opgelegd maximaal moeten volgen.

Voor de groep +18-judoka’s zal er tijdens de maanden juli en augustus wekelijks getraind worden op drie dagen. Deze trainingen gaan door in de dojo van de Topsportschool, Edegemsesteenweg 100, te Wilrijk. Deze trainingen zijn open voor alle competitiejudoka’s.

Het betreft de volgende dagen:
– Maandag: 19u30-21u00 (behalve op 12/07 van 18u00-19u30);
– Woensdag: 18u00-20u00;
– Zaterdag: 8u30-10u30.

Volg de laatste informatie over de randori trainingen zo goed mogelijk op via ons Telegram kanaal.

Let wel: publiek en persoonlijke trainers zijn voorlopig nog niet toegelaten gezien de geldende veiligheidsprotocollen inzake COVID-19.

Koen Sleeckx
Technisch Directeur Topsport

Aanmaak datum

1 juli 2021

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.