Shodan Shiken 1ste dan op 29 mei 2022

BURST – Er schreven zich 27 kandidaten in voor het examen 1ste dan op zondag 29 mei jl. Alle kandidaten waren aanwezig om het examen af te leggen. 21 kandidaten konden de zwarte gordel in ontvangst nemen na een geslaagd examen. 6 kandidaten werden doorverwezen naar de herkansingen.
De gradencommissie wil de geslaagden van harte proficiat wensen en hoopt jullie terug te zien op de volgende technische en katatrainingen. Wij hopen ook dat het behalen van jullie zwarte gordel een stimulans is om verder te gaan tot het behalen van het diploma initiator VTS en het diploma van scheidsrechter.

Behaalden de graad van 1ste dan

Annaert Sven, Batchaev Zelemkhan, Claes Kevin, De Ryk David, Debaere Eline, Garreyn Morgane, Geerts Romy, Geerts Sander, Gyselinck Yannick, Hessel Davina, Jennekens Brent, Lips Milan, Martens Andreas, Olivier Chris, Petermans Kobe, Theunissen Keo, Van Dingenen William, Van Langenhove Robin, Vandecaveye Milan, Vandendriessche Alexander en Vanluchene Anne.

Silvia Buysens
Graden & Technieken

Aanmaak datum

30 mei 2022

Type

Tag(s)

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.