Social media van jouw club boosten? Wat dacht je van Canva?

BURST Zit je met de handen in het haar om het sociale mediakanaal van jouw club te boosten? Geen nood! Charlotte Van Parys van JC Evergem licht toe hoe je met Canva je nieuwsberichten kan pimpen. Onlangs zijn ze bij JC Evergem door Corona immers dit programma gaan gebruiken om hun judoka’s online beter te kunnen aanspreken. Tijdens Corona is tevens de huisstijl van de club verder geëvolueerd. Het is sowieso altijd beter om een gepersonaliseerde boodschap mee te geven aan uw judoka’s. Zo komt de boodschap beter aan en zal je meer reactie krijgen. 

Charlotte geeft mee waarom een betalende versie versus een gratis versie de moeite kan zijn. Opteer je voor de betalende versie, dan krijg je voor een jaarlijks bedrag van zo’n 107€ meer features om te gebruiken. Op de Canva website kan je alle nodige details bekijken.

Hier alvast de link naar de presentatie van Charlotte om alle tips & tricks te bekijken.

Veel kijkplezier!

Aanmaak datum

4 januari 2021

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.