Start to judo : promotiefolders maken opnieuw hun intrede voor het nieuwe seizoen.

Net zoals voorafgaande jaren kunnen onze aangesloten clubs er opnieuw voor kiezen om hun promotiefolders voor het nieuwe seizoen te laten ontwerpen door Judo Vlaanderen.

Dit jaar maakten we namelijk 2 ontwerpen waaruit onze clubs kunnen kiezen plus daar bovenop nog tal van mogelijkheden om deze folders te personaliseren naar jouw eigen wensen !

We kozen dit jaar bewust voor een visuele folder met de kern informatie en essentie op de voorgrond. Ook hielden we in het achterhoofd dat vaak bijkomende info voor jullie als club zoals trainingsuren, achtergrond informatie, basisnormen, .. zeer belangrijk zijn. Dit losten we op een innoverende manier op door jullie de mogelijkheid te geven jullie website, facebook, Instagram ,.. of ander domein achter een gepersonaliseerde QR code te plaatsen zodat potentiële nieuwkomers snel en efficiënt jullie kanalen kunnen terug vinden.

!!NIEUW!! Krijg een gepersonaliseerde QR Code en laat zo potentiële judoka’s op een gemakkelijke manier kennismaken met jullie club.

!!NIEUW!! Upload een kwaliteitsvolle foto die door jouw club getrokken werd en creër zo een gepersonaliseerde foto op jouw folder.

Logo en adres gegevens van jouw dojo worden nog steeds visueel op de flyer vermeld.

Aarzel niet met jouw club om jouw promotiefolders aan te vragen via volgende link. De deadline van aanvraag is tot 15/06/2021.

Je ontvangt van Judo Vlaanderen enkele pdf bestanden van het ontwerp zodat je deze als club gemakkelijk kunt laten drukken aan een goedkopere prijs ( bv. bij Flyer, Vistaprint,… ).

Bij vragen of problemen bij het aanvragen van deze folders kan je altijd terecht bij onze clubondersteuner Silke Vervaet ( silke.vervaet@judovlaanderen.be )

Aanmaak datum

12 april 2021

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.