Start VTS-Trainersopleidingen 2023: schrijf tijdig in!

BURST – Vanaf 2023 organiseert Judo Vlaanderen al zijn opleidingen volgens de nieuwe VTS-opleidingsstructuur. Alle opleidingen werden inhoudelijk herwerkt conform de bepalingen van het Lange Termijn Judo Ontwikkelingsmodel en de contexten waarin de trainer actief is. Onderstaande keuzewijzer vind je op de website van de Vlaamse Trainersschool.

Vanaf februari starten zowel de opleiding Initiator judo te Brugge, de Instructeuropleidingen te Zemst en Tielt als de opleiding Trainer B te Wilrijk! De aanvullende module Initiator Judo 55+ te Zele start op 28 januari! Wees erbij en schrijf tijdig in want het aantal deelnemers is beperkt! Inschrijven kan via de website van de Vlaamse Trainersschool.

Zoek je meer info over de trainersopleidingen die Judo Vlaanderen in 2023 aanbiedt? Alle opleidingen worden voorgesteld in onderstaande brochure of kan je op onze website bekijken via deze Link.


Leen Dom
DSKO

Aanmaak datum

29 december 2022

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.