Update leidraden en templates JeugdJudoFonds editie 2023

BURST – Het JeugdJudoFonds subsidiedossier van 2023 komt alsmaar dichterbij met de deadline op 30 juni 2023. Het reglement staat sinds November 2022 online beschikbaar op onze website.
Daarbovenop kunnen we nu ook vrijgeven dat de templates en leidraden betreffende het reglement voor 2023 ook geüpdatet en zichtbaar zijn op onze website.
Je kan alles hier nalezen op de pagina van het JeugdJudoFonds.

We maken een groot onderscheid tussen de verschillende updates die er nu zijn bijgekomen, we spreken over:

Reglement: Dit neem je erbij om per onderdeel te zien wat de vraagstukken zijn en hoeveel punten hiermee te verdienen vallen.
Handleidingen: Handleidingen kunnen het systeem even verder toelichten.
Opnames: Interessante opnames rond het JeugdJudoFonds zullen ook telkens raadpleegbaar blijven op deze pagina.
Templates: De meeste templates moeten gebruikt worden om voor bepaalde onderdelen bewijsstukken in te leveren. Overloop deze dus zeker of er geen template beschikbaar is voor een bepaald onderdeel dat je zal aanvullen voor jouw club.
Leidraad: In een leidraad wordt een bepaald vraagstuk van een onderdeel verder toegelicht. Dit zijn vaak de vraagstukken waarbij we de voorgaande jaren de meeste vragen kregen, zoals bijscholingen, competities, laagdrempelig sporten, … Een leidraad dient dus om jouw vragen over een bepaald vraagstuk te stellen. Indien er alsnog vragen zijn over bepaalde onderwerpen kunnen deze nog altijd gesteld worden aan clubondersteuning. Je mailt ze naar silke.vervaet@judovlaanderen.be.

Spijtig genoeg moeten we ook meedelen dat ICT nog niet volledig klaar is met de update van het systeem. De normale vrijgave van het platform voor 2023 was gepland op 31 januari 2023. We hopen het systeem nu eind februari 2023 te kunnen online plaatsen in het Ledenbeheer. Van zodra we hierover meer informatie hebben, communiceren we dit uiteraard in een nieuwsbericht.

Alvast eindigen we nog met de positieve melding dat we op donderdag 20 april 2023 vanaf 19u een Meetup Clubs zullen gepland hebben waarbij alle clubs nogmaals met ons het systeem kunnen overlopen. We lichten dan nog even het reglement toe met de daarbij horende leidraden en templates. Dit zal tevens een ideaal moment zijn voor deelnemende clubs om alsook hun laatste vragen omtrent de upload van het dossier voor 2023 te stellen.

Inschrijvingen voor deze Meetup zullen midden februari starten en gecommuniceerd worden op de website en onze sociale media platformen.

Silke Vervaet
Clubondersteuner

Aanmaak datum

6 februari 2023

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.