Webinar: geef je vechtsportclub een digitale boost.

In alle vechtsportclubs moet er voldoende tijd besteed worden aan structureel omgaan met marketing & communicatie. Vaak zijn niet de juiste skills aanwezig bij de clubverantwoordelijken, trainers of vrijwilligers.Toch zijn de voordelen veel groter dan je in eerste instantie zou denken: je boost je ledenaantal, naambekendheid in de regio wordt vergroot, het geeft een professionele indruk van je club, … 

In deze webinar leer je concreet hoe je een structuur aanbrengt in je marketing- & communicatiebeleid. We gaan samen aan de slag met de verschillende kanalen om touchpoints met jouw potentiële leden te maximaliseren. Met handige tips & tricks kan je stapsgewijs marketingacties gaan boosten en wat er nodig is om je club (digitaal) op de kaart te zetten. 

We overlopen waarop je moet letten en hoe je valkuilen vermijdt. Je krijgt ook voldoende tijd om al je vragen te stellen. 

Webinar aangeboden in samenwerking met het Risicovechtsportplatform en de aangesloten erkende vechtsportfederaties.

Inschrijven kan nog tot maandag 05/04!

Bekijk de flyer.

Aanmaak datum

1 april 2021

Type

Tag(s)

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.